Rölli, on juuri niin pelottava kuin likaiset varpaansakkin. :)

1353349132_img-c9dd92eff8621253afd527e431353349190_img-013b5e62e5b61e62ed7419611

1353349295_img-eed079331aa936f8d75933a79

Pohja:

Suklaakakkupohja

Täyte:

Persikka-ja vadelmakermarahka

kostutus:

n.2dl vaniljamaitoa

 

Täyte:

2prk rahkaa

4dl Flora vispiä

vadelmia/persikkaa

sokeria maun mukaan

 

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää sokeria maun mukaan vatkauksen aikana.

Sekoita rahka vaahdon sekaan.

Lisää hedelmät/marjat.

 

 

Sokerikreemi:

(24cm kakkuun)

125g margariinia (leivonta)

1/2tl vaniljasokeria

4dl tomusokeri

1rkl vettä

Pehmennä margariini vatkaimella notkeaksi.

Lisää vaniljasokeri.

Sekoita tomusokeri joukkoon vähinerin samalla vatkaten, kunnes seos on tasaista.

Lisää vesi ja vatkaa vielä hetki.

Vinkki:

Jos kreemiä on hankala levittää kakun päälle (jähmettyy nopeasti kylmän kakun pinnalla), voi kreemiä lämmittää varovasti lämpimässä vesihauteessa pienen hetken samalla sekoitellen, jotta seos pehmenee hieman.

 

Pohja on sama kuin ruusukakussa. 

Täytteen rahkan tein ensin ilman marjoja/persikoita. 

Jaoin rahkan puoliksi ja lisäsin kumpaankin oman tykötarpeensa.

Kokosin kakun jälleen irtopohjavuokaa apuna käyttäen.

 

Kuorrute marsipaania ja lehdet pastavärillä värjättyä sokerimassaa ja "lonkerot" kaakaonmakuista sokerimassaa.

Kakku irti vuoasta, nopea reunojen siistintä ja sokerikreemin levitys.

Sokerikreemi olisi hyvä levittää mahdollisimman tasaisesti, sillä se estää kakun kosteutta pääsemästä läpi marsipaanipintaan ja ennen kaikkea lopputulos on tasainen myös pinnalta.

Hiirrmuisen hyvää! :P